implantaten

Onbetaalbaar? Niet bij ImplantatenEde


Bij ImplantatenEde hebben we ons toegelegd in het plaatsen van implantaten. Dit kan variëren van een enkel implantaat tot meerdere implantaten, ter vervanging van tanden of kiezen die verloren zijn gegaan. Na genezing kan op deze implantaten een kroon, een brug of een uitneembaar klikgebit geplaatst worden, waarna uw gebit weer compleet is.

Waarom kiezen voor ImplantatenEde?
Wij bieden kwaliteit voor een scherpe prijs.
Implantaten zijn kostbaar maar (bij ons) niet onbetaalbaar. Wij hebben gekozen voor het Duits/Zwitserse merk ICX: Een eerlijk geprijsd maar kwalitatief hoogstaand alternatief voor de klassieke maar dure merken. Hierdoor zal de prijs gunstiger uitvallen dan u wellicht verwacht, mét behoud van dezelfde kwaliteit.
Bij ImplantatenEde is een implantaat inclusief kroon al mogelijk vanaf 1.350 Euro!(Begroting I & 4).

Waarom werken wij met implantaten van ICX?
ICX is een volwaardig implantaat-systeem met toepassingen voor alle mogelijke situaties. De implantaten worden jaarlijks getest door de Clean Implant Foundation op puurheid, steriliteit en smetteloosheid.
ICX is Duits/Zwitsers, en in die landen een veel gebruikt implantaat. In Nederland domineren nog altijd de klassieke implantaatmerken. Kwalitatief ook prima keuzes, maar kostbaar.

Wij gebruiken een CBCT-apparaat: hoe werkt dat?
Wij hebben in onze praktijk een CBCT-apparaat (ConeBeam Computer Tomography). Dit 3D röntgen-apparaat maakt een kleine driedimensionale CT-scan van het gebied waar we één of meerdere implantaten willen plaatsen. Normale röntgenfoto’s zijn 2-dimensionale ‘platte’ foto’s. Door het gebruik van de CBCT 3D-foto’s kunnen we, voorafgaand aan de chirurgische ingreep, 3-dimensionaal virtueel in de computer met 100% zekerheid vaststellen of er voldoende kaakbot aanwezig is om het implantaat te kunnen plaatsen. Dit is een enorme vooruitgang ten opzichte van de methode zonder gebruik van een cbct; zonder cbct kon het gebeuren dat de hoeveelheid kaakbot tijdens de operatie minder bleek dan verwacht. Dan moesten er onverwacht aanvullende maatregelen getroffen worden; bijvoorbeeld een ongeplande botopbouw. Door gebruik te maken van de 3D cbct-scan voorkomen we dergelijke nare verrassingen achteraf door precieze voorbereiding vooraf. Voorspelbaar en controle! Wij doen ons best om ook deze techniek betaalbaar aan te bieden. Deze werkwijze wordt ook wel Guided genoemd.

Waar vind ik ImplantatenEde?
ImplantatenEde is onderdeel van tandartsenpraktijk De TandheelkundeHoek, een grote praktijk met meer dan 10.000 patiënten, gevestigd aan de Parkweg in Ede. Onze praktijk heeft zich, naast algemene tandheelkunde, ook toegelegd op het plaatsen van implantaten. Eigenaar-tandarts Henk Hoek plaatst al sinds 2009 zelfstandig implantaten. Hij heeft hiermee inmiddels vele honderden mensen behandeld.
De TandheelkundeHoek is gevestigd aan de Parkweg, aan het Spindop-plein in Ede. De praktijk ligt op 3 minuten loopafstand van NS station Ede-Wageningen. Er is bovendien een grote gratis parkeerplaats dichtbij.

Bij wie plaatsen wij implantaten?
Uiteraard komen bij De TandheelkundeHoek ingeschreven patiënten in aanmerking voor het plaatsen van implantaten. Daarnaast doen wij dit ook graag voor patiënten die ingeschreven staan bij een andere tandartspraktijk. Vraag uw tandarts om een verwijzing naar ons of tenminste de vrijheid ons te bezoeken voor een 2e prijsopgave. Alles geheel vrijblijvend. De kosten hiervoor vindt u hier bij 1e bezoek.